2018-01-29 07:25:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Valaki megpróbál keresztbe tenni önnek

Napi horoszkóp január 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyébe lépett. Kellemes napra számíthat, de kicsit sértődékeny lehet. Hajlamos lesz minden túlreagálni. Nem lenne szerencsés, ha ma összeveszne bárkivel is, mert utólag visszakoznia kell majd.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Valaki megpróbál keresztbe tenni önnek. Védekezzen a pletykák, hazugságok ellen! Minden gond okozója egy veszekedés volt – ezt igyekezzen tisztázni!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold már a Rák jegyében jár, ez az ön érzelmi életére van hatással. Szívesen van a családtagjai körében, sokat meríthet most a szerettei támogatásából. Ha vitás ügyük van, azt most rendezni tudja.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az ön jegyébe lépett. Most kompromisszumra is képes annak érdekében, hogy jó kapcsolatokat teremtsen társaival. Legyen kedves azokhoz, akik fontosak az ön számára. Védje bizalmas köreit!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Valaki, aki közel áll önhöz, segít egy pályázat, vagy kérvény megírásában. A délután folyamán azonban már a baráti kapcsolatok játsszák a főszerepet, nem a munka. Érezze jól magát!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében van, a nap a Vízöntő jegyébe lépett. Készüljön fel rá, hogy délelőtt olyasmik történhetnek, amelyeknek az eredménye majd csak este látható. Kapcsolata egyre kuszábbá válik, se ereje, se kedve a megújuláshoz. Pedig érdemes lenne egy kicsit erőt vennie magán!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Boldogságtól sugárzik a mai napon. Környezetében mindenkit jókedvre derít, emiatt sokan keresik társaságát. Népszerűségnek örvend. Kerülje azokat, akikről úgy érzi, hogy kétszínűen viselkednek önnel!


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Mindig is roppantul érdekelték az anyagi hasznot ígérő dolgok, még ha azok némi kockázattal is jártak. Most még jobban elszánta magát arra, hogyan növelje bevételeit. Ma siker koronázza az erőfeszítéseit!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A család és a megélhetés áll a középpontban az elkövetkező napokban (is). Döntse el, melyek a legfontosabb célok, és dolgozza ki az elérésükhöz vezető utat. Érdemes egy továbbképzésen elgondolkoznia.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében jár, ez önt elbizonytalanítja. Fontos kérdésekben ma ne döntsön, mert most negatív színben látja a dolgokat. Délután egy baráti beszélgetés során jó tanácsokat kaphat, fogadja meg őket!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kedvezőtlen napra számíthat, kétségek gyötrik egy fontos üggyel kapcsolatban. Ma kiderül, hogy nem vágta-e túl nagy fába a fejszét. Az előjelek nem kecsegtetnek túl sok jóval, de azért még érheti meglepetés! Gondolkodjon el azon, hogy lesz-e ereje befejezni, amit elkezdett.


Halak: II. 19. - III. 20.
A munkahelyén sok feladat várja. Ne hagyja, hogy a hullámok összecsapjanak a feje fölött. Családja előtt nem érdemes titkolózni, segítségük most sokat jelenthet. Ehhez persze az is kell, hogy elmondja nekik, mi miatt aggodalmaskodik...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: